+0045 98 94 57 00

Om os

 

Motel Nordsøen

Motel Nordsøen

Motel Nordsøen

Motel Nordsøen

Motel Nordsøen

Motel Nordsøen

På Motel Nordsøen bliver du budt velkommen af Mette Thomsen og personale og vi glæder os alle sammen til at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse i smukke nordjyske rammer – både indendørs og udendørs. Og vi gør alt for at gøre dit besøg helt specielt!

Efter et år har vi udvidet vores Motel, idet vi har overtaget Nordsøen Ocenariums værelsesfløj.

Værelsesfløjen består af 20 dejlige dobbeltværelser alle med eget bad og tv. Der er internetadgang på alle værelserne. En lækker stor opholdsstue og moderne køkken findes i forbindelse med værelserne.

Fløjen er meget velegnet til evt. en lukket familiefest eller håndværkere som arbejder i byen og mangler et billigt overnatningssted. Motellet har altså i dag 56 værelser - 40 dobbeltværelser med eget bad og toilet, 3 handicapværelser med eget handicapvenligt bad og toilet, 12 familieværelser, endvidere har vi 1 3-sengsværelse. Alle værelser har TV.Hver morgen står du op til en veltilberedt morgenbuffet i vores hyggelige lokaler eller nyd morgenmaden i vores solgård. Adresse:
 Motel Nordsøen, 
Niels Juelsvej 32, 
9850 Hirtshals

Telefon: +45 98 94 57 00 
Fax: +45 98 94 57 01

Hjemmeside: www.motelnordsoeen.dk  E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den." target="_blank">